decoratie huwelijk

Decoraties voor kerk en huwelijksceremonie.

Een verbluffend gangpad creëren kun je doen door de kerkbanken te versieren.
Denk hierbij aan bloemen, tule of strikken. De goedkoopste maar toch mooie kerkversiering is
om op iedere hoek van de bank een mooie tule strik te binden, of koop ergens goedkope gordijnstof, hiermee maak je prachtige creaties voor de kerkbanken.
Wil je het wat uitgebreider kies dan voor bloemen, een eenvoudige manier is emmertjes met een lint aan de kerkbanken te hangen, vul deze met water en bloemen naar keuze. Of koop een mooie decoratie harten zoals onder op foto, en hang deze met een mooi lint aan de stoelen of banken. Met tule of gordijnen maak je prachtige creaties voor de kerkbanken! Mooie witte strikken zijn overal te verkrijgen,of je maakt ze zelf van tule op de rol.

Het gemeentehuis.

Natuurlijk ligt de rode loper klaar, een vrij goedkope manier is om conifeertje te huren bij je tuincentrum, en bind deze vol met witte strikken.
Je kunt voor meer decoratie in het gemeentehuis zorgen, denk hierbij aan de stoelversiering met tule, bloemen of beide!. Wil je niet te veel uitgeven aan bloemen, versier dan de éérste en de laatste stoelen. Of neem gipskruid zoals op fot, deze hebben volume, en zijn redelijk goedkoop. Het leuke is dat je na de ceremonie de decoraties weer kunt gebruiken in je feestlocatie.

De Outdoor ceremonie

Dit kan zijn op het strand, of in een mooie tuin van een kasteel, of misschien wel in je eigen tuin!
ook hier kun je weer prachtige decoraties maken van tule en bloemen, maar ook allonnen geven een prachtig effect.
Als je ruim voor je bruiloft eens binnenloopt bij Actionshop of Xenos, of Primarkt, zul je versteld staan wat voor leuke toepasselijke dingen je tegenkomt! Van kleine vogelkooitjes, tot prachtige lampionnen en lantaarntjes, strikken, pompons, etc…..

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwkostuum Limburg

Bij de Trouwpakken outlet Bruidsmode Hasselt hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een Trouwkostuum Limburg op onze website. Je zal er ook een unieke collectie damesschoenen vinden.

Coverband boeken

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

Trouwfotograaf

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering

DJ Trouwfeest